Kinapartner blev etableret i 2013 af Shu Chen. Idéen bag Kinapartner er at bygge bro mellem danske og kinesiske virksomheder og hjælpe dem med at skabe kontakt, så de sammen kan skabe forretning. Det kan vi, fordi vi har et godt kendskab til kulturen, lovgivningen og sproget i både Danmark og Kina, et indgående kendskab til markederne og sidst, men ikke mindst, et stort netværk og gode relationer i Kina.

Når vi skal hjælpe vores danske kunder, arbejder vi tæt sammen med den kinesiske virksomhed Shanghai Lego apparel and bag co., LTD, som fungerer som Kinapartners forlængede arm i Kina.


Kinapartner samarbejder desuden med en række personer og partnere, der hver især byder ind med forskellige spidskompetencer.

Shu Chen

Shu Chen

Shu Chen er født i Kina og er vokset op i Danmark. Med rødder fra Kina, en dansk opvækst og speciale i Kinastudier fungerer Shu, udover sin rolle som direktør, som Kinapartners agent i Danmark.

sichen

Si Chen

Fungerer som Kinapartners translatør og oversætter danske og engelske tekster såsom kontrakter, tilbudsmateriale mm. til kinesisk.

Kim Min Liu

Kim Min Liu

Kim Ming Liu rådgiver om og hjælper med sourcing. Med en baggrund som maskiningeniør er hans store styrke et bredt, teknisk produktkendskab.

unknown

James Shi

Arbejder som Kinapartners agent i Shanghai og fungerer desuden som sekretær. James Shi taler engelsk og har et godt kendskab til den danske kultur efter flere års studier i Danmark.